freshminerals
bkpam2140919_freshminerals5

 

Een mix van natuurlijke mineralen

De minerale make-upproducten van freshMinerals zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals o.a. talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of die de huid kunnen irriteren. 

 

Minerale make-up met EPF en SPF

De freshMinerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend, beschermen de huid tegen milieuvervuiling dankzij een EPF®80 (= Environmentel Protection Factor) en blijven 24 uur puntgaaf zitten . De freshMinerals Foundations beschermen de huid  tevens tegen UV-straling met een SPF 20-25 (op basis van Titanium Dioxide en Zink Oxide) en bevatten hoogwaardige antioxidant  vitamines (A, C en E) met krachtige anti-aging eigenschappen. Het elegante design met glanzend paarse, spiegelende dekseltjes, geeft de producten een internationale allure die volledig past bij de superieure kwaliteit van het merk!

Eigenschappen freshMinerals

  • – 100% natuurlijke mineralen
  • – hoogwaardige antioxidanten en is daardoor make-up met anti-aging eigenschappen
  • – freshMinerals heeft een EPF®80 (= Environmental Protection Factor), waardoor de producten de op één na hoogste bescherming bieden tegen milieuvervuiling en andere vrije radicalen!
  • – SPF 20-25
  • – freshMinerals is waterproof!
  • – Uitgebreid assortiment

 

4628

 

Bestel je favoriete producten in de webshop: