casmara_myshopify_com_logo
bkpam2140919_casmara_2

 

Exclusieve Alginaat Maskers

Bij Beauty E-Luxe kunt u terecht voor exclusieve alginaatmaskers van het Spaanse merk Casmara. Deze maskers zijn op basis van algen en maar liefst tien keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. De kracht van de maskers zit in het feit dat ze het gehele gezicht bedekken, ook de ogen. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, zijn ook de soms lastige zones rondom de ogen en mond gemakkelijk te behandelen. De maskers zijn inzetbaar voor anti-aging tot aan een droge huid, van acné tot een door de zon beschadigde huid.

 

 

Uitgebreid assortiment

Het masker assortiment van Casmara bestaat uit 10 verschillende maskers met ieder zijn eigen werking en kracht:

Reaffirming Masker
Bevat o.a. houtskool wat het vermogen heeft onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Werkt ontgiftend en hydraterend.

Green Masker
Kalmeert en verzacht, dankzij het plantaardige chlorofyl, wat een actieve zuurstofverrijking geeft. Ook doet het wondjes sneller genezen. Verstevigt en revitaliseert de huid.

Vitamin Vegetable Masker
Bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

Sensitive Masker
Vitamine A, B en E voeden, herstellen en ontspannen de huid. De havervlokken in het masker kalmeren de opstandige huid.

Green Tea Masker
Het zeewier en groene thee extract hebben een 100 maal sterkere antioxidant werking dan vitamine C. Het bètacaroteen biedt daarnaast een zonbescherming.

Nova Masker
Een mooi masker voor het herstellen van de vochtbalans dankzij de aanwezige hydraterende bestanddelen.

RGNerin Masker
De lijnzaad in dit masker heeft een kalmerende werking en is daardoor ook ideaal na een chemische peeling of microdermabrasie.

Re6tense Masker
De vitamine C in kiwi speelt een essentiële rol in de synthese van collageen en geeft het masker een verstevigend effect.

Goiji Masker
Bevat algen, Goji bes extracten, Quinoa zaden en antioxidanten. Goji staat bekend om de polysacchariden, het meest belangrijke ingrediënt in deze fruitsoort, welke essentieel zijn voor ene gezonde huid.

Gold Masker
Gebaseerd op zee algen extracten. Bevat 24 karaats goudstof, wat de huid revitaliseert en verstevigd. Verbetert de opname van alle eerder aangebrachte werkstoffen uit de behandeling, plus de werkstoffen uit het masker zelf.

 

13098925_1742561802646512_239769455_n
Mask Nova

 

Bestel je favoriete producten in de webshop: